Gå direkt till innehåll
Här är alla vinnare i Femillo Awards 2023

Pressmeddelande -

Här är alla vinnare i Femillo Awards 2023

Under september lanserade startupbolaget Femillo från Härnösand ett nytt nationellt pris, Femillo Awards. Efter en lång process med nomineringar från allmänheten, finalisturval av jury och röstning av allmänheten står det nu äntligen klart vilka personer och företag som står som segrare i respektive kategori.

Vinnarna är:

Årets app: Ella

Årets barnmorska: Katarina Svensson Flood

Årets fysioterapeut: Helena Jönsson

Årets gynekolog: Hilde Löfqvist

Årets insats: Förlossningsskadad? Du är inte ensam!

Årets inspiratör: Monika Björn

Årets produkt: Period Pack

Årets psykolog: Agnes Granberg

–Vårt mål med Femillo Awards är att uppmärksamma och stötta aktörer som oförtröttligt jobbar för att främja kvinnors hälsa och välbefinnande, säger Abelone Tischbein-Madsen hos Femillo.

Responsen från allmänheten har varit stor och över 1000 röster strömmade in inom loppet av 48 timmar från lanseringen av röstningsformuläret.

–Det finns helt klart ett otroligt brett intresse och engagemang på detta område och vi ser fram emot att fortsätta utveckla Femillo Awards under kommande år, säger Abelone Tischbein-Madsen.

Monika Björn vann priset för Årets inspiratör 2023.

–Det är en ära bara att bli nominerad tillsammans med andra fenomenala kvinnor som verkligen gör STOR skillnad genom sina arbeten med att folkbilda kring kvinnors hälsa och höja medvetenheten kring hur kvinnosjukvården kan förbättras, säger hon.

Femillo är ett av de startupbolag som går BizMakers inkubatorsprogram. Femillo har utvecklat en plattform som tillhandahåller omfattande information om vilka resurser som finns tillgängliga inom kvinnohälsa. De är dedikerade att underlätta för kvinnor att hitta rätt stöd i rätt tid för att förbättra sin hälsa och sitt välbefinnande. Femillo Awards är en förlängning av denna vision, där de vill uppmärksamma de som har en positiv inverkan på kvinnohälsosektorn och som bidrar till att förbättra kvinnors liv. Sponsorer till priset är Blombruket, MyMOWO, Feminvest, Amzello, Gånsviks choklad och Graaf Ledin PR.

Kontakt

Abelone Tischbein-Madsen, vd Femillo
070-730 32 00, hello@femillo.com

femillo.com

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Josefin Jaén Nilsson

Josefin Jaén Nilsson

Presskontakt Kommunikationschef 070 719 49 63

Relaterat innehåll