Gå direkt till innehåll
Recond Concept vinnare i Sveriges största entreprenörspodd

Nyhet -

Recond Concept vinnare i Sveriges största entreprenörspodd

Clean-Techföretaget Recond Concept från Ånge "bizzades" under liveinspelningen av BusinessPodden i Sundsvall i tisdags. Nu får det miljöfokuserade inkubatorbolaget chansen att träffa Ibbe Gnem, en av grundarna till Stockholms Affärsänglar, för ett möte om investering eller samarbete.

Businesspodden är Sveriges största entreprenörspodd som varje vecka lyssnar på och bedömer tre bolagspitchar. Därefter bizzar eller dissar de företagsidéerna. Gillas pitchen får entreprenörerna möjligheten att träffa utvalda investerare och affärsänglar för en presentation av sin affärsidé.

I tisdags kväll gästade entreprenörerna bakom podden, Josef Fallesen och Mikael Arndt, Great Space i Sundsvall. Tre av Åkroken Business Incubators spännande Startups hade blivit inbjudna att medverka vid liveinspelningen: SogglRecond Concept och Anton Frans. Under 90 sekunder pitchade de sina affärsidéer varefter Josef och Mikael diskuterade sig fram till vem av de tre som bäst förtjänade ett 20 minuters presentationsmöte med deras investerarnätverk. Publiken fick även vara med och rösta på sin favorit.

Den affärsidé som slutligen stod som segrare blev Recond Concept vars pitch framfördes av Carina Jonasson. Företaget från Ånge utför miljövänlig kemisk rengöring i värme- och kylsystem genom en speciell metod som kraftigt reducerar utsläpp av koldioxid och spar på energiförbrukningen – en god affär för alla parter och miljön. 

Recond Concept är ett inkubatorbolag inom Åkroken Business Incubator, där företagets affärsidé bedömts ha både stor tillväxtpotential och hög internationell skalbarhet. 

Lyssna på poddavsnittet här!

Businesspoddens inspelning i Sundsvallarrangerades i samarbete med Åkroken Business IncubatorAlmi Företagspartner MittNäringslivsbolaget Sundsvall och Great Space i Sundsvall.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Josefin Jaén Nilsson

Josefin Jaén Nilsson

Presskontakt Kommunikationschef 070 719 49 63

Relaterat innehåll