Gå direkt till innehåll
Johannes Holmberg, Vd för Calejo
Johannes Holmberg, Vd för Calejo

Nyhet -

Calejo är industrins framtid

Den 6 november deltog Johannes Holmberg, VD Calejo Industrial Intelligence, på SSGs och Dagens Industris gemensamma konferens Industri&Framtid. Här togs tempen på svensk industris AI-mognad och Calejo var ett av flera framgångsrika exempel på praktisk industriell AI-tillämpning, som lyftes fram under konferensen.

Sverige som industriland har stolta traditioner men med hela världen som spelplan, men med den digitala revolutionen så förändras gamla sanningar. Sverige har potential vara en stark industrination även framöver, men vad är egentligen status just nu? Vilka blir nycklarna för att vara en kraft att räkna med även i framtiden?

De frågorna försökte Dagens Industris och SSG Standard Solutions Groups gemensamma konferens Industri & Framtid besvara den 6 november 2019, där cirka 150 nytänkare, makthavare och företrädare för Sveriges tyngsta industribolag samlades för en heldag med debatt och strategiska diskussioner på allra högsta nivå.

Ledande företrädare deltog
Bland talarna återfanns Investors ordförande Jakob Wallenberg, näringsminister Ibrahim Baylan, Svenska Institutets generaldirektör Madeleine Sjöstedt, Vattenfalls strategichef Andreas Regnell, SKF:s CTO Victoria van Camp, AI-professorerna Jan Gulleksen, KTH, och Amy Loutfi, Örebro universitet, samt ledande företrädare från Ericsson, Siemens, ABB, Microsoft och Google.

Deltog gjorde även Johannes Holmberg, VD för Calejo Industrial Intelligence, som presenterade Calejos unika AI-lösning för gråboxmodellering av industrins processer. Ett föredrag som uppskattades mycket av åhörarna som ett framgångsrikt exempel på faktisk praktisk tillämpning av AI i industrin.

För mer information, kontakta: 
Johannes Holmberg
Vd Calejo Industrial Intelligence AB
Tel. 073-2504201

__________________________________________________________________________

BizMaker är en regional inkubator och science park i Västernorrland. Som länets motor för innovation främjar vi företagsutveckling och förnyelse av näringsliv och samhälle. Med ett coachande förhållningssätt frigör vi kraften hos entreprenörer och innovatörer så att goda idéer kan formas till nya affärer och hållbara lösningar för framtiden. BizMaker erhåller projektstöd från bland annat Europeiska regionalfonden och Region Västernorrland.

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Josefin Jaén Nilsson

Josefin Jaén Nilsson

Presskontakt Kommunikationschef 070 719 49 63

Relaterat innehåll